Nume:     Calciu Vitamina D3 40 cpr    
  Poza:        
  Pret:     13,00RON    
  Cod produs:     3700    
  Producator:     Alevia    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:        
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiască o alimentaţie diversificată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la indemana şi la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se consuma, de preferinţă, pană la data inscrisă pe ambalaj.    
  Conditii de pastrare:     A se pastra la temperaturi sub 25 g C, in ambalajul original.    
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:     Susţine sănătatea sistemului osteoarticular; pentru un sistem nervos puternic și relaxat ; perioada de creștere accelerată la copii; efect benefic impotriva crampelor musculare și furnicăturilor la nivelul membrelor; efect benefic la menopauză.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:     Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.