Nume:     Fiamarant - Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     7,00RON    
  Cod produs:     20994    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Un comprimat contine pulbere si extract total din partile aeriene inflorite de motul curcanului (Amaranthus caudatus), pulbere din frunze de Topinambur (Helianthus tuberosus), pulbere din frunze de telina (Apium graveolens var. secalium) si excipienti pana la 950mg/comprimat.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     In perioada de sarcina si alaptare; nu se administreaza la copii pana la varsta de 7 ani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei indicate in afectiuni hepatice si renale; in tulburari functionale ale sistemului nervos central (astenie, surmenaj); bronsite; sindroame de malabsorbtie si malnutritie; adjuvant in starile de inapetenta, digestie lenta, constipatie; guta; artritism, reumatism; suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, pentru cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta; obezitate; osteoporoza, menopauza; rol benefic in prevenirea imbatranirii.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: