Nume:     Izglobin - Vitacare    
  Poza:        
  Pret:     32,00RON    
  Cod produs:     20910    
  Producator:        
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Fier, zinc, cupru, acid folic, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C .    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:     Adulti : 1 capsula x 1-2 /zi, timp de minim 3 luni Copii : 1 capsula/zi, timp de minim 3 luni    
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     A nu se depasi doza zilnica recomandata ! A se citi recomandarile inainte de utilizare ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana copiilor mici !    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Actiune:     IZGLOBIN este produsul perfect indicat ca si adjuvant in dieta persoanelor anemice, deoarece o singura capsula insumeaza combinatia unica şi optim dozata de Fe cu inalta biodisponibilitate, Fe ,Cu, Zn, B6, B12, acid folic, alaturi de mineralele si vitaminele cele mai indicate.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:        
  Indicatii:     Izglobin reprezinta un complex de Fier, Zinc, Cupru si vitamine asociate in mod natural astfel incat sa completeze aportul nutritiv necesar organismului anemic. Anemia apare in urma unor pierderi majore de sange (hemoragii externe sau interne, ulcere grave, metroragii post-chirurgicale sau post-sarcina), pierderi minore uneori indetectabile, sau in cazul bolilor care duc la distrugerea globulelor rosii (hemoliza). Alteori producerea globulelor rosii este deficitara, ca urmare a lipsei de fier (anemie hipocroma), sau de vitamine (anemie hipercroma). Scaderea numărului de globule rosii din sange scade cantitatea de oxigen pe care o transportă sangele la tesuturi si se produc tulburari generale (slabiciune, oboseala, decolorarea tegumentelor). Fierul , zincul şi cuprul se regasesc in componenta unor proteine structurale ale organismului, cel mai important fiind fierul deoarece intra in componenta hemoglobinei. Vitamina C alaturi de B6 şi B12 intensifica absorbtia fierului la nivel intestinal , iar o buna absorbtie a vitaminelor B este asigurata de acidul folic. Suplimentul nutritiv IZGlobin se recomanda in special persoanelor anemice deoarece furnizeaza un aport echilibrat de minerale si vitamine optim dozate necesare adultilor, dar si adolescentilor.