Nume:     Censton - BioVitality    
  Poza:        
  Pret:     64,00RON    
  Cod produs:     20978    
  Producator:     Hishimo Pharmaceutical India    
  Prezentare:     Cutie cu 30 capsule    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Copii intre 6-15 ani: 1-2 cps x 1-2/zi, urmat de 2 cps/zi pe termen lung ; Copii intre 6-15 ani: 2 cps/zi timp de 2 luni, urmat de 1/zi timp nedefinit; Peste 15 ani: 2 cps x 2/zi ori pe zi timp de 3 luni, apoi 2 cps/zi timp nedefinit.    
  Atentionari speciale:     A nu se lasa la indemina copiilor mici. A nu se utiliza dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.    
  Indicatii:     Enurezie, bruxism, sugerea degetului mare de la mâna, lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic, praguri de dezvoltare întârziate si alte deficiente comportamentale ale copiilor, pierderea memoriei. Tiuit în urechi, pierderea sau probleme cu auzul. Tiuit în urechi, pierderea sau probleme cu auzul.Tiuit în urechi, pierderea sau probleme cu auzul. Caderi nervoase, anxietate, depresii, retardare mintala.Imbunatatirea capacitatii memoriei si a intelectulului, mai ales in perioadele de studiu. Sciatica, zona zoster, variola.    
  Efecte:     Censton este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copiilor cum ar fi: pierderea involuntara de urina (enurezie), sugerea degetului mic (bruxism), scrasnirea din dinti, precum si a starilor kinetice alterate (neastampar, moleseala). Creste rezistenta nespecifica a organismului fata de factorii interni si externi de stres prin intarirea sistemelor imunitar, endocrin si nervos. Inlatura “defectul energetic” caracterizat prin astenie cronica, scaderea capacitatii de efort, oboseala, incapacitate de concentrare. Ajuta in timp la refacerea mielinei cu implicatii favorabile in tulburarile neuromotorii functionale, procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale, degenerari ale scoartei cerebrale. Previne fenomenele de imbatranire, dand flexibilitate gandirii si netezind “ideile fixe” din perioada de senescenta. Reduce tensiunea nervoasa in stari de excitabilitate motorie sau panica. Creaza o stare de bine, de confort fizic si psihic, favorabila initiativei sexuale si performantei in acest domeniu. Protejeaza celulele impotriva agresivitatii radioactive si chimice de sorginte terapeutica. Tonic nervos, ajuta la prevenirea si tratarea neuropatiei diabetice si alte tipuri de neuropatii. Complet lipsit de toxicitate, fara contraindicatii si incompatibilitati, posibil de folosit si in perioada graviditatii sau a alaptarii.    
  Compozitie:     Extracte vegetale selectionate din: Bacopa monnieri,Convolvulus pluricaulis, Acorus calamus, Tinospora cardifolia, Nardastachyi jatamansi, Asparagus racemosus, Terminalia chebula, Saussurea lappa, Achyranthes aspera, Embelia ribes, Celastrus paniculatus, Flavoured syrup.