Nume:     Capsule Biomobil 1 Fares    
  Poza:        
  Pret:     21,00RON    
  Cod produs:     1822    
  Producator:     Fares    
  Prezentare:     50 capsule vegetale a 560 mg    
  Continut pe comprimat:     Extract de rădăcină de ghiara diavolului (Harpagophyti radix) standardizat in min. 2,7% harpagozide 112 mg -frunze de mesteacăn (Betulae folium) -rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) -creţuşcă (Ulmariae herba) -extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicină 56 mg -fructe de ienupăr (Juniperi fructus) -glucozamină vegetală din porumb.    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă. Pentru un efect mai puternic se administrează cate 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 2-4 săptămani. Durata curei: 3 luni.    
  Atentionari speciale:     Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.    
  Efecte:     Ajută la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor -contribuie la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor -diuretic, depurativ (favorizează eliminarea toxinelor); favorizează eliminarea acidului uric acumulat Ón ţesuturi -protejează mucoasa gastrică.