Nume:     Kit de tratament Gerovital Plant - pentru regenerarea parului    
  Poza:        
  Pret:     62,00RON    
  Cod produs:     1422    
  Producator:     Farmec - Gerovital plant    
  Prezentare:     10 fiole 5ml - Ser de regenerare par 1 ; 10 fiole 10ml - Ser de regenerare par.    
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Vitamine - A, E si B5 - pentru stimularea cresterii sanatoase a parului ; Keratina - actiune restructuranta la nivelul firului de par ; Extracte vegetale - relgeaza secretia de sebum si previne caderea parului.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:        
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:        
  Utilizare:     Amesteca intr-un recipient continutul din 2 fiole ( Ser 1 si Ser 2) pana capata o consistenta cremoasa. Solutia obtinuta se aplica printr-un masaj usor, pe toata pielea capului si de-a lungul firului de par, pe parul umed, proaspat spalat. Asteapta 10 minute si apoi limpezeste. Pentru eficacitate ridicata,aplica tratamentul de 2 ori pe saptamana, pe o durata de minim 2 luni.    
  Actiune:     Kitul pentru regenerarea parului actioneaza prin: Vitaminele A, E şi B5, care acţionează pentru restructurarea părului degradat, prin Extractele vegetale cu eficacitate demonstrata in stimularea creşterii sănătoase a firului de păr şi prevenirea căderii părului si prin Hidrolizatul quaternizat de keratină, care reface structura firului de păr, ofera luciu, protectie si creste rezistenta la rupere.    
  Beneficii:     Principiile active din formulele concentrate ale celor două seruri se combina şi acţionează sinergic pentru: Ómbunătăţirea circulaţiei la nivel capilar, normalizarea secreţiei glandelor sebacee, prevenirea căderii părului, stimularea creşterii sănătoase a firului de păr.