Nume:     Dacia Plant - Tinctura de ardei iute    
  Poza:        
  Pret:     9,20RON    
  Cod produs:     21030    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:     50 ml    
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:        
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     In hipertensiune, afectiuni febrile, gastrita hiper-acida si ulcer, tinctura nu va fi administrata intern, ci se va face doar gargara.    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:        
  Utilizare:     Se administreaza in apa, cu exceptia cazurilor in care aportul de apa este contraindicat; o lingurita la 100 ml apa, de trei ori pe zi, inainte de masa.    
  Actiune:     Intern: antiseptic foarte bun pentru zona gatului si a cailor respiratorii superioare, antitusiv puternic si cu efect foarte rapid (uneori insa efectul nu este de foarte lunga durata), carminativ bun, stimulent al secretiilor gastrice. Extern: antireumatic si antinevralgic foarte bun (mai ales in afectiunile care se agraveaza la frig si umezeala), hipertemiant, rubefiant, favorizeaza cresterea parului.    
  Recomandari:     Intern: guturai, gripa in faza incipienta, dureri de gat, bronsita cronica, tuse, tuse chintoasa, tuse convulsiva, balonare, digestie lenta, sensibilitate la frig. Extern: contra reumatismului, sciaticii, nevralgiilor, durerilor musculare care se agraveaza la frig si curent, bronsita, raceli, pentru cresterea parului.