Nume:     Stomac Sanatos Fares    
  Poza:        
  Pret:     22,50RON    
  Cod produs:     1355    
  Producator:     Fares    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     flori de galbenele (Calendulae flos) 40mg, frunze de patlagina (Plantaginis folium) 40mg, iarba talharului (Mycelis muralis herba) 40mg, sunatoare (Hyperici herba) 40mg, isop (Hyssopi herba) 20mg, radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) 20mg    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Nu se recomanda copiilor sub 16 ani    
  Efecte secundare:     La dozele recomandate nu se cunosc. Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.    
  Avertisment:     Acest produs nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:     Acest produs actioneaza sinergic prin mai multe mecanisme. Reduce inflamatia mucoasei gastrice prin faradiolul prezent in galbenele, substantele active din patlagina si iarba talharului (acid clorogenic, neoclorogenic, apigenina), acidul gliciretic din radacina de lemn dulce, amentoflavonele din sunatoare si prin uleiul esential din isop. Favorizeaza cicatrizarea eroziunilor mucoasei si cresc secretia de mucus cu rol protector gastric prin carotenoide, mucilagii, acidul clorigenic si neoclorogenic din compozitia galbenelelor si patlaginei. Iarba talharului este un remediu traditional folosit pentru cicatrizarea ulcerelor. Taninii si vitamina K au rol astringent, antihemoragic. La acestea se adauga actiunea antispastica si calmanta a durerilor de stomac datorate principiilor active din iarba talharului, galbenele si radacina de lemn dulce.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: