Nume:     Cosm Enzime - Enzime digestive    
  Poza:        
  Pret:     7,00RON    
  Cod produs:     20901    
  Producator:        
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Extract de bila de bovina, amilaza, lipaza, proteaza, pepsina, papaina, bromelina.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     A nu se depasi doza zilnica recomandata ! A se citi recomandarile inainte de utilizare ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana copiilor mici !    
  Conditii de pastrare:     A se pastra la loc uscat si racoros    
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:     Stimuleaza digestia completa a alimentelor si transformarea lor in nutrienti si energie; elimina neplacerile cauzate de o digestie incompleta ( greata, balonari, constipatie, disconfort abdominal ); corecteaza carentele enzimatice ( insuficienta enzimatica, malabsorbtie ); regleaza activitatea vezicii biliare, ficatului, pancreasului si intestinului ( tulburari ale sistemului hepato-biliar); distruge bacteriile si impiedica absorbtia lor; imbunatateste tranzitul intestinal, procesele metabolice si regeneratoare.    
  Indicatii:     Exces alimentar, insuficiente ale secretiei gastrice, pancreatice si biliare, toxiinfectii alimentare, indigestii, disconfort abdominal, greata, meteorism si flatulenta, constipatii, colita, colon iritabil, interocolita, diaree de fermentatie, pre si post operator, dischinezie biliara, fibroza chistica de pancreas, pancreatita cronica, pancreatectomie, rezectie gastrica, dispepsii cu steatoree.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: