Nume:     Anghinare + Magneziu    
  Poza:        
  Pret:     18,00RON    
  Cod produs:     1218    
  Producator:     Biofarm    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Extract uscat standardizat de Cynara scolymus, echivalent la 3,25 mg acid cafeilquinic, Hidroxid de magneziu 120,83 mg, echivalent la 50 mg magneziu ionic.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante inrudite (crizantema, arnica) trebuie sa utilizeze cu precautie acest produs. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Cu zaharuri (lactoza monohidrat). A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.    
  Conditii de pastrare:     A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se folosi dupa data inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25 gC, in ambalajul original.    
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Pentru persoanelor care au carente de magneziu sau care nu au pofta de mancare (Anghirol + Magneziu le ajuta sa-si recapete apetitul); sprijinirea capacitatii naturale de regenerare a ficatului; eliminarea crescuta a toxinelor din organism; mentinerea echilibrului lipidelor (in special al colesterolului) in organism.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: