Nume:     Glicemonorm Dacia Plant 1 +1 Gratuit    
  Poza:        
  Pret:     22,00RON    
  Cod produs:     3852    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:     Pachet 2 x 60 capsule    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Adulţi: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Tineri intre 15 şi 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii intre 7 şi 14 ani: cate 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului. Comprimatele se inghit cu apă sau se sfăramă in gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). In caz de dificultate la inghiţire, comprimatele se pot rupe in două.    
  Atentionari speciale:     Contraindicat persoanelor cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.    
  Actiune:     Contribuie la menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge , funcţionarea normală a pancreasului endocrin, protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.    
  Compozitie:     Celuloză microcristalină; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din fructe (300 mg); măslin (Olea europaea ) - extract hidroalcoolic cu 18% oleuropeină (pe suport de maltodextrină) din frunze (100 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,40 mg).