Nume:     Glicemonorm forte Dacia Plant    
  Poza:        
  Pret:     37,00RON    
  Cod produs:     1385    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:     Flacon cu 72 comprimate    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Adulţi: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit intregi sau sfăramate, cu suficientă apă (minim 150 ml). In caz de dificultate la inghiţire, comprimatele se pot rupe in două. Se recomandă administrarea produsului in cure prelungite (peste 6 luni). După acest interval de timp se face o pauză de 2 luni, după care administrarea se poate relua. In primele 6 săptămani se măsoară glicemia matinală, pe nemancate şi postprandial, deoarece este posibil să fie necesară reducerea dozei de antidiabetice orale de sinteză.    
  Atentionari speciale:     Femei gravide sau care alăptează.    
  Actiune:     Contribuie la menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge; menţinerea tensiunii arteriale în limite normale; menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi trigliceridelor în sânge.    
  Efecte:     Efect benefic asupra functiilor mentale; adecvat in caz de oboseala psihica si fizica; imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare; este produsul ideal pentru elevi si studenti, precum si pentru alte persoane care au nevoie de o sustinere a functiilor intelectuale.    
  Compozitie:     Celuloză microcristalină; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din fructe (300 mg); măslin (Olea europaea ) - extract hidroalcoolic cu 18% oleuropeină (pe suport de maltodextrină) din frunze (100 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,40 mg).