Nume:     Colerd - Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     15,00RON    
  Cod produs:     20995    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Cutie cu 40 capsule    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului. Nu se administreaza seara inainte de culcare (poate provoca insomnii). Se administreaza in cure prelungite (3-6 luni) sau la recomandarea medicului. Se poate asocia ca supliment al dietei in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive, antiplachetare numai la recomandarea medicului.    
  Atentionari speciale:     Contraindicatii: sarcina si perioada de alaptare; copii pana la varsta de 7 ani; epilepsie; hepatite virale si acute; afectiuni hepatice, cardiace si renale grave decompensate; stari ocluzive intestinale ale cailor biliare si renale; persoane cu hipersensibilitate la propolis.    
  Indicatii:     Produsul asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar echilibrarii dietei pentru efectele benefice de combatere a aterosclerozei, a bolilor ocluzive arteriale si a modificarilor vasculare aterosclerotice (adjuvant in regimul igieno-dietetic din tratamentul dislipidemiilor); pentru reechilibrarea starilor de dislipidemie de diferite etiologii.    
  Efecte:     Tonic general, imunostimulator, adaptogen; reechilibrant nervos.    
  Compozitie:     Extract de usturoi, rozmarin, propolis, excipienti.