Nume:     Gemoderivat de arin negru Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     11,40RON    
  Cod produs:     140415    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     30 monodoze x 1,5 ml    
  Continut pe comprimat:     O doză de 1,5 ml conţine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de arin negru.    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     1 doză de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluată in puţină apă, cu 15 minute inainte de mesele principale. In crizele de cefalee cate 1 doză de 1,5 ml diluată in puţină apă, la 4 - 6 ore. Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cat mai mult in gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in funcţie de boală, durata bolii, varstă etc. La indicaţiile medicului se pot schimba asocierile.    
  Atentionari speciale:        
  Actiune:     Tonifiantă, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral şi coronarian (determină ameliorarea circulaţiei la nivel cerebral şi miocardic) antiinflamatorie, antitrombotică.    
  Indicatii:     Remediu pentru ameliorarea circulaţiei cerebrale şi miocardice, asociat tratamentului complex din insuficienţă vasculară arterială şi venoasă (insuficienţa coronariană, coronarite, arterite obstructive şi tromboflebite).