Nume:     Echinacea Dacia Plant 1 + 1 Cadou    
  Poza:        
  Pret:     21,00RON    
  Cod produs:     3569    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Echinacea 500mg, Lactoza 20mg, Celuloza microcristalina 400mg, Aerosil 5mg, Ulei volatil de pin 5mg.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Intoleranţă la lactoză. Se recomandă administrarea cu prudenţă in cazul gravidelor şi a femeilor care alăptează.    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:        
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Intern:- astm (adjuvant), bronşită, tuse, tuse uscată şi iritativă, tuse convulsivă. Se asociază în proporţii egale cu tinctura de cimbru. Se ia 1 linguriţă de 3-4 ori pe zi. Amestecată cu 1 linguriţă în miere are efecte mai puternice- pletoră, tromboză (adjuvant), aritmie (palpitaţii): se asociază în proporţii egale cu tinctura de păducel. Se ia 1 linguriţă diluată în 100 ml de apă, de 3 ori pe zi- îngrăşare, obezitate: se iau 1-2 linguriţe diluate într-o cană de apă înainte de fiecare masă. Reduce apetitul atât prin reducerea secreţiilor digestive, cât şi prin combaterea stresului, care adesea exacerbează nevoia de a mânca- isterie (crize de nervi), surmenaj intelectual, insomnie: se iau 30-40 de picături dizolvate într-un sfert de pahar de apă de 3-5 ori pe zi, pe stomacul gol- gută, reumatism, acnee (mai ales la pubertate), psoriazis: se asociază în proporţii egale cu tinctura de trei fraţi pătaţi. Se ia 1 linguriţă din acest amestec dizolvată într-u pahar de apă de 4 ori pe zi , pe stomacul gol- stări gripale, guturai (răceală), dureri musculare (asociate răcelilor): se asociază în proporţii egale cu tinctura de echinacea. Se ia 1 linguriţă din acest amestec dizolvată într-un pahar de apă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.- dureri de cap, migrene, vertij (ameţeli): se ia 1 linguriţă diluată în 100 ml de apă, de câte ori simţim nevoia, dar nu mai mult de 6 doze zilnic. Este eficientă mai ales atunci când aceste probleme apar pe fond de stres, iritabilitate- tulburări specifice menopauzei (bufeuri de căldură, palpitaţii, iritabilitate, insomnie): pulbere. Se fac tratamente de lungă durată (minim 3 luni)- insomnie: pulbere. Se iau 1 -2 linguriţe diluate într-un pahar de apă seara înainte de culcare. Efectul poate fi amplificat prin asocierea în proporţii egale cu tinctură de talpa gâştei. Se ia aceeaşi doză. Alte utilizări interne: arterioscleroză, cistite cronice, boli de rinichi, colici gastro-intestinale, boli hepato-biliare la persoane nervoase. Extern: dureri, umflături cauzate de traumatisme: compresă cu tinctură.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:        
  Actiune:     - imunostimulent puternic (polizaharidele cu greutate moleculară mare pe care le conţine intensifică fagocitoza), antibiotic bun (mai ales speciile E. angustifolia şi E. pallida), bacteriostatic prin inhibarea hialunoridazei (toate speciile de echinacea), antiviral bun, diaforetic bun, depurativ mediu, analgezic uşor, antitoxic bun.
- guturai, faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronşită, pneumonie (adjuvant), gripă, infecţii respiratorii în fază acută, profilaxia bolii canceroase, boli ganglionare, infecţii cu stafilococ auriu, reumatism infecţios, eczeme infecţioase recidivante, herpes (adjuvant), hepatită virală A, B, C, D;