Nume:     Balda - BioVitality    
  Poza:        
  Pret:     56,00RON    
  Cod produs:     20977    
  Producator:     Hishimo Pharmaceutical India    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Extracte vegetale selectionate din: Whitania Somnifera, Trapa natans, Vitis vinifera, Pyrus Malus se adreseaza persoanelor cu sistem imunitar slabit, avand actiune fitoncida (antibiotica), antimitotica (anticancerigena), antitumorala si fungicida.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     A nu se depasi doza zilnica recomandata ! A se citi recomandarile inainte de utilizare ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana copiilor mici !    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Imunitate scazuta; sarcina si alaptare; benefic dezvoltarii armonioase a copiilor si refacerii starii de sanatate pentru orice categorie de vārsta; adjuvant in bolile de cancer; anemie, letargie determinata de oboseala sau stres, convalescenta, insomnie; pierderea memoriei, lipsa concentrarii; dereglari in functionarea tiroidei; reumatism;    
  Actiune:     Balda sirop determina cresterea rezistentei organismului prin intarirea sistemelor imunitar, endocrin si nervos. Se adreseaza persoanelor cu sistem imunitar slabit, avand actiune fitoncida (antibiotica), antimitotica (anticancerigena), antitumorala si fungicida. Regleaza functia tiroidei si creste actiunea peroxidazei lipidice induse de stres. Indicat in hipotiroidie. Are actiune tonica asupra sistemului nervos, cu efect nootropic (creste puterea de concentrare si memoria.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: