Nume:     Tutun Stop Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     14,00RON    
  Cod produs:     1934    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Cutie cu 40 comprimate    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     2 comprimate de 3 ori pe zi, in cure de minimum 3 luni. Curele sunt de lunga durata, de la caz la caz.    
  Atentionari speciale:     Produsul nu contine lactoza!    
  Actiune:     Prin asocierea extractelor din compozitie se realizeaza un fitocomplex cu rol important in ameliorarea simptomelor de sevraj tabacic caracteristice abuzului de tutun si revenirea la normal a functiilor metabolice ale organismului.    
  Indicatii:     preparatul este benefic pentru persoanele dependente de nicotina si reprezinta modalitatea optima de reducere a numarului de tigari pe zi sau renuntarea la tigara
Se recomanda persoanelor care doresc sa renunte la fumat, deoarece produsul provoaca dezgust pentru tutun si ajuta la depasirea fazei de dependenta
   
  Compozitie:     Extract din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), extract din fructe de catina (Hippophae fructus), extract din radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix), pulbere fruct de ardei (Capsicii fructus), pulbere de trei frati patati (Violae tricoloris herba), extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), extract uscat de menta (Menthae piperita herba), Coenzima Q10 si excipienti.