Nume:     Licoprostat Plus - Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     19,20RON    
  Cod produs:     2089    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Cutie cu 60 capsule moi    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:     Produsul NU contine lactoza!    
  Mod de administrare:     2 capsule acoperite de 2 - 3 ori pe zi (preferabil imediat dupa mesele principale) sau la recomandarea medicului, in functie de bolile asociate. Administrarea produsului este de lunga durata (minim 3 luni) sau dupa recomandarea medicului. In functie de stadiul afectiunii se pot recomanda si cure prelungite    
  Atentionari speciale:     A nu se depasi doza zilnica recomandata ! A se citi recomandarile inainte de utilizare ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana copiilor mici !    
  Actiune:     Asigura sanatatea si integritatea morfo-functionala a prostatei; are efect protector impotriva aparitiei cancerului de colon; de stimulare a sistemului imun si cresterea rezistentei organismului fata de infectii intercurente, infectii respiratorii si urinare; de asemenea prezinta actiune antiinflamatorie, vitaminizanta, antioxidanta (reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi).    
  Indicatii:     Este benefic in dieta persoanelor cu manifestari determinate de hipertrofia benigna de prostata (urinari frecvente, mai ales in timpul noptii, senzatia de urinare incompleta, mictiune dureroasa), prostatite, adenom benign de prostata, adenocarcinom de prostata cu si fara tratament conventional (efectul anticancerigen al licopenului).    
  Efecte:     Mareste capacitatea de autoaparare a organismului impotriva infectiilor, stimuleaza imunitatea in infectii respiratorii acute sau cronice, reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti cat si la copii.    
  Compozitie:     O capsula acoperita contine 200 mg ulei de catina; 150 mg ulei de in; 30 mg lecitina; 70 mg gluconat de zinc si excipienti (hidroxipropilmetilceluloza, guma arabica, fructoza, glucon delta lactone, polivinilpirolidona K30, polietilenglicol, carbonat de magneziu, talc, vanilina).