Nume:     Gemoderivat Mladite de zmeur Dacia Plant    
  Poza:        
  Pret:     13,50RON    
  Cod produs:     3580    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:     Flacon 50 ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Adulti si tineri peste 15 ani: cate 50 de picaturi adaugate la 50 ml de apa sau ceai (un sfert de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-30 de minute inaintea mesei.    
  Atentionari speciale:     In sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului. Datorită conţinutului de alcool, se recomandă prudență la administrarea in: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice etc.) care nu permit consumul de alcool.    
  Actiune:     Reglatoare hormonala feminina, antispastica uterina, echilibreaza axa hipotalamo-hipofizo-ovariana.    
  Indicatii:     Se utilizeaza ca adjuvant in: hipogonadism la femei, tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree), mastodinie, mastopatie fibrochistica, chisturi ovariene, sterilitate feminina, iminenta de avort, frigiditate, menopauza.    
  Compozitie:     Mladite de zmeur (Rubus idaeus) (10%); solvent de extractie (alcool etilic/glicerina/apa - 33,3/33,3/33,4 - in procente de masa) (90%).