Nume:     Urifin rapid + Ceai urifin Alevia    
  Poza:        
  Pret:     29,50RON    
  Cod produs:     3779    
  Producator:     Alevia    
  Prezentare:     Pachetul conţine Urifin rapid x 15 plicuri solubile şi Ceai Urifin x 20 plicuri.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Cate 1 plic de 3 ori pe zi, după masă. Se dizolvă conţinutul plicului intr-un pahar cu 200ml apă caldă. Se recomandă consumarea a 2 litri de apă / lichide pe zi pe toată durata utilizării produsului. Uz intern: Adulţi: 3 - 4 căni pe zi, intre mese. Cure de cate 4 - 8 săptămani.    
  Atentionari speciale:     A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat in caz de alergie la aspirină, gastrită atrofică, diabet, hipoclorhidrie, litiază renală. Poate interacţiona cu anticoagulante (Warfarină), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanţi ai receptorilor histaminici de tip II (Cimetidină, Ranitidină) la administrare concomitentă. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. In cazul infecţiilor urinare acute, Urifin rapid nu inlocuieşte tratamentul cu antibiotice, dar poate fi utilizat impreună cu acestea.    
  Efecte:     Susţine sănătatea tractului urinar • Contribuie la menţinerea clearance-ului urinar şi la un flux urinar optim • Ajută la menţinerea PH-ului urinar normal • Contribuie la reducerea disconfortului urinar • Ajută la protejarea celulelor şi a ţesuturilor împotriva stresului oxidativ • Creşte rezistenţa organismului la factorii nocivi.    
  Compozitie:     Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), părţi aeriene de Coada-şoricelului (Achillea millefolium), părţi aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), părţi aeriene de Urzică-vie (Urtica dioica), frunze de Salvie (Salvia officinalis), cozi de Cireş (Cerasus avium).