Nume:     Tusimun Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     10,00RON    
  Cod produs:     3053    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Flacon 90 g    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Adulti si copii peste 12 ani: 1 lingurita (5 ml) de 3-4 ori pe zi, diluata in 50 ml apa sau ceai. Administrarea prelungita (mai mare de 4 saptamani) se face numai la recomandarea medicului.    
  Atentionari speciale:     Nu se recomanda un tratament mai lung de 4 saptamani decat cu avizul medicului. Precautii in sarcina si in perioada de alaptare; in astm bronsic si emfizem pulmonar; la persoanele cu hipertensiune arteriala se administreaza numai la recomandarea medicului. Asocierea cu sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, glicozizi digitalici, antiartimice de tipul procainamidei si chinidinei se va face numai la recomandarea medicului. Produsul nu se administreaza inainte de conducerea unui vehicul, la persoanele a caror profesie impune performante psiho-motorii riguroase, in asociere cu consumul de bauturi alcoolice.    
  Actiune:     Antiinflamatorie, de fluidificare a secretiei bronsice, emolienta, expectoranta, cicatrizanta, de calmare a tusei, sedativa, imunostimulatoare (stimuleaza mecanismul de aparare antiinfectioasa a organismului).    
  Compozitie:     Extract de patlagina, extract de lemn dulce, tinctura de valeriana si excipienti.