Nume:     Sirop tuse copii Cough Syrup - Childlife    
  Poza:        
  Pret:     80,00RON    
  Cod produs:     20955    
  Producator:     ChildLife Essentials    
  Prezentare:     Sticluta cu 118,5 ml    
  Continut pe comprimat:     Soc (Sambucus nigra)(floare) Pelargonium sidoides(radacina) Cires salbatic (Prunus serotina)(scoarta)    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Copii 2-4 ani: � lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie; copii 5-11 ani: 1 lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie. Pentru copiii sub 2 ani se va administra conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita inainte de utilizare. A nu se administra in caz de tuse cronica (precum cea asociata astmului) sau in tuse asociata cu mucus excesiv decat la recomandarea unui specialist. A se intrerupe administrarea si a se consulta specialistul daca tusea persista mai mult de o saptamana, tinde sa reapara sau este asociata cu febra, eruptii cutanate, durere de cap persistenta.    
  Atentionari speciale:        
  Actiune:     Protector al cailor respiratorii superioare si inferioare, amelioreaza tusea, reduce secretiile mucoaselor, stimuleaza fluidificarea secretiilor si expectoratia mucusului din caile respiratorii, reduce uscaciunea si ritarea de la nivelul gatului si bronhiilor, imunostimulator, antioxidant, detoxifiant , antiinflamator, antipiretic, sudorific, bacteriostatic, antiviral, antifungic, ajuta la eliminarea lichidelor in exces din cavitatile corpului (hidrotorax, pleurezie, edem pulmonar), stimuleaza regenerarea tisulara, antihistaminic.    
  Indicatii:     Gripa, rinita, sinuzita, rinofaringita, faringita, laringita, laringotraheita, traheita, traheobronsita, bronsita, astm bronsic, bronhopneumonie, pneumonie, emfizem pulmonar, pleurezie.