Nume:     Hofisil comprimate Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     7,90RON    
  Cod produs:     2563    
  Producator:        
  Prezentare:     Cutie cu 60 comprimate    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Persoane cu greutate peste 70 de kg:2 comprimate, de 2 ori pe zi, dimineata si seara la culcare, timp de 45 de zile. Persoane cu greutate sub 70 de kg:2 comprimate, seara la culcare, timp de 45 de zile. Administrarea se reia dupa o pauza de 5 zile si se continua pana la atingerea greutatii normale.In timpul curei se va urma un regim dietetic adecvat si se va intensifica activitatea fizica (la recomandarea medicului).    
  Atentionari speciale:     A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se citi recomandarile inainte de utilizare. A se pastra la temperaturi sub 25 gC.    
  Actiune:     Produs destinat in principal pentru eliminarea excesului de grasimi din organism. Suplimenteaza dieta printr-un aport complex de principii active (derivati de antrachinone, mucilagii, flavone, componente din uleiul esential) care stimuleaza functiile de epurare ale organismului crescand activitatea de eliminare a toxinelor; cu efect depurativ excelent datorita actiunii laxative, diuretice, coleretic-colagoge.    
  Indicatii:     Asigurarea de nutrienti si substante bioactive cu efecte benefice pentru eliminarea excesului de grasimi din organism in asociere cu un regim hipocaloric adecvat, recomandat in combaterea obezitatii.    
  Compozitie:     1 comprimat contine 200mg pulbere de aloe, 10mg pulbere de spirulina si 0,10 mg ulei volatil de cimbru.