Nume:     Sancol Hofigal 60 capsule    
  Poza:        
  Pret:     26,40RON    
  Cod produs:     2583    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Cutie cu 60 capsule moi    
  Continut pe comprimat:     O capsula contine 200 mg ulei de armurariu (Cardui oleum), 300 mg ulei de catina (Hipopphae oleum), 100 mg ulei de peste, 5,73 mg vitamina E (48% *DZR), 1,83 mg ulei volatil de salvie (Salviae aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de cimbru (Thymi vulgaris aetheroleum), 1,22 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) si excipienti (gelatina, glicerina, apa purificata) pana la 800 mg (*DZR doza zilnica recomandata).    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Adulti: cate 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale. Copii peste 7 ani: cate 1 capsula de 2 - 3 ori pe zi inainte de mesele principale. Se administreaza timp de 30 - 40 zile, in cate 3- 4 cure pe an; in tulburari de tranzit intestinal severe se recomanda asocierea cu produsul Comprilax.    
  Atentionari speciale:     Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.    
  Actiune:     Intregul complex de structuri compatibile din formula a dus la obtinerea unui produs natural util suplimentarii dietei, usor asimilabil, cu rol depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare organismului, cu proprietati antioxidante si antiinflamatoare care intervin in blocarea metabolizarii unor compusi lipidici cu formare de prostaglandine si leucotriene responsabile de aparitia proceselor inflamatorii, dar si in inhibarea procesului de carcinogeneza, in protejarea si regenerarea mucoasei tubului digestiv de la nivelul colonului: - sustine sanatatea tubului digestiv in general si a colonului in special; - inhiba declansarea proceselor oxidative ce duc la aparitia unor tulburari functionale la nivelul colonului, confera proprietati de regenerare a tesutului sanatos; - combate procesele inflamatorii prin blocarea cailor metabolice ale acidului arahidonic (inhiba actiunea enzimelor ciclooxigenaza si 5-lipoxigenaza); - imbunatateste dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros, inhiband dezvoltarea florei patogene.