Nume:     Curatarea colonului - Fares    
  Poza:        
  Pret:     43,80RON    
  Cod produs:     2601    
  Producator:     Fares    
  Prezentare:     Flacon 300 gr.    
  Continut pe comprimat:     seminţe de Plantago ovata, argilă verde, frunze de senna (Sennae folium) 12%, seminţe de in (Lini semen) 10%, tuberculi de topinambur (Helianthus tuberosus), fructe de soc (Sambuci fructus), lucernă (Medicaginis herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), cuişoare (Caryophyllorum flos), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esenţial de portocale (Aurantii aetheroleum).    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Copii: 1 lingură (4g) de 2 ori pe zi. Adulţi: 2-3 linguri (8-12 g) de 2 ori pe zi. Se administrează cu iaurt, suc de fructe sau apă, de preferinţă dimineaţa şi seara pe stomacul gol. Consumaţi apoi minim 400ml de lichide. Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Durata unei cure este de 1-2 luni.Cura se poate repeta dupa o pauza de 1-2 luni.    
  Atentionari speciale:     Acest produs trebuie luat la un interval de minim 2 ore faţă de medicamente, deoarece reduce absorbţia intestinală a acestora. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Nu se recomandă �n sarcină, alăptare, copiilor sub 12 ani, �n caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi �n caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.    
  Efecte:     detoxifiant; laxativ; purgativ; hipocolesterolemiant şi hipoglicemiant; antiinflamator al mucoasei tractului digestiv; antispastic, carminativ; vermifug; ajută eliminarea metalelor grele, radioprotector