Nume:     Complex detoxifiant natural Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     10,00RON    
  Cod produs:     2694    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Cutie cu 4 blistere (10 comprimate pentru supt /blister).    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     1 - 2 comprimate pentru supt de 3 - 4 ori pe zi cu 15 minute inainte de mesele principale, sau la recomandarea medicului. - in indigestii se recomanda administrarea de 3 - 4 ori pe zi in timpul meselor, timp de cateva luni. Se poate administra in cure prelungite.    
  Atentionari speciale:     Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat. Nu contine lactoza.    
  Indicatii:     Adjuvant in regimul alimentar recomandat pentru hepatite cronice, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, afectiuni inflamatorii si de motilitate ale vezicii biliare (vezica atona cu stagnare de secretie biliara) in afara prezentei de calculi biliari de dimensiuni medii si mari; alergii cronice la substante chimice si alergeni din mediul inconjurator, unele afectiuni cutanate (eruptii cutanate, acnee, eczeme, unele cazuri de psoriazis); adjuvant in regimul alimentar recomandat in tratamentul unor forme de neoplazii.    
  Compozitie:     100mg extract armurariu (Silybum marianum), 100mg extract busuioc (Ocimum basilicum), 100mg extract cimbru (Thymus vulgaris), 100mg extract de zmeura (Rubus idaeus), 100mg extract roinita (Melissa officinalis), 100mg extract menta (Mentha piperita), 40mg extract levantica (Lavandula angustifolia), 150mg extract lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 0,5mg ulei volatil de rozmarin (Rosmarinus officinalis), 0,5mg ulei volatil de menta (Mentha piperita) si excipienti pana la 1000 mg.