Nume:     Colon suport Alevia    
  Poza:        
  Pret:     39,00RON    
  Cod produs:     3793    
  Producator:     Alevia    
  Prezentare:     Flacon 240 g    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Colon suport se administrează in cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se incepe cura cu o linguriţă din produs pe zi, iar după o săptămană se crește doza treptat pană la cea uzuală. Colon suport se administrează inainte sau după masă, amestecat cu 200ml de lichide. Lichidele pot fi: iaurt pentru efecte maxime, suc de fructe proaspăt, apă. Prima doză se administrează dimineaţa, iar următoarele, de-a lungul zilei. Atenţie! Pulberea ca atare nu se consumă fără lichide, poate cauza innecare. Doze> Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi). Copii și tineri 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi. Doza maximă: 4 linguriţe pe zi.    
  Atentionari speciale:     Se recomandă sfatul medicului pentru următoarele cazuri: copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecţiuni grave, persoane care urmează să se supună in 48h unei operaţii chirurgicale, persoane cu alergie la ingrediente. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.    
  Compozitie:     Psyllium (Plantago ovata) 40%, semințe de in (Linum usitassimum) 44%, coriandru (Coriandrum sativum) 1%, rozmarin (Rosmarinus officinalis) 2%, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) 2%, anason (Pimpinella anisum) 3%, fenicul (Foeniniculum vulgare) 1%, chimion (Carum carvi) 1%, busuioc (Ocimum basilicum) 3%, hibiscus (Hibiscus) 1%, mentă (Menthae) 1%, aronia (Aronia melanocarpa) 1%.