Nume:     Mag - Anghinar Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     8,00RON    
  Cod produs:     126    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Un comprimat conţine 250 mg extract uscat de anghinară (Cynara scolymus) imbogăţit cu săruri organice de magneziu uşor asimilabile prin complexarea principiilor active.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Boli acute hepatice şi biliare; crize de calculoză biliară şi renală; insuficienţă renală acută; copii sub 3 ani; stări de hipermagnezemie de diferite cauze (rabdomioliză, insuficienţă suprarenaliană, hipercalcemie hipocalciurică benignă familială, insuficienţă renală terminală).    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     In sarcină şi perioada de alăptare, numai la recomandarea medicului. La apariţia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.    
  Conditii de pastrare:     A se păstra la temperatura camerei (15 - 25 gC), ferit de umiditate şi lumină, in ambalajul original ! A nu se depăşi doza zilnică recomandată! A se citi recomandările inainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare inscrisă pe ambalaj ! A nu se lăsa la indemana copiilor!    
  Termen de valabilitate:     2 ani    
  Efecte:        
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: