Nume:     Arniflora Arnica Gel    
  Poza:        
  Pret:     39,10RON    
  Cod produs:     20167    
  Producator:     Nature\'s Way    
  Prezentare:     Tub cu 28,35 g    
  Continut pe comprimat:     Compozitie per tub: 8% Arnica (Arnica Montana) 1 x HPUS (Ingredient inclus in Farmacopeea Homeopata Americana).    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Se aplică gelul in strat subţire pe zona afectată. Se masează uşor sau se foloseşte o compresă. Pentru rezultate optime, a se utiliza cat mai repede după incident. Adulţi şi copii peste 2 ani: se aplică gelul pe zona afectată de maxim 4 ori/zi. A se utiliza pentru copii sub 2 ani doar la recomandarea consultantului de specialitate. Inainte de utilizare, se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate testarea pe o zonă mică.    
  Atentionari speciale:        
  Efecte:     Efecte adjuvante: reduce inflamatiile si durerile post-traumatice in hematoame (vanatai), entorse, luxatii, contuzii; reduce febra musculara cauzata de suprasolicitare fizica; reduce inflamatiile si durerile in afectiunile osteo-articulare (artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloză cervicala, guta, miozita, fibromialgie, tunel carpian, tendinita, bursita, torticolis - contractura muschilor gatului); calmeaza pruritul, senzatiile de arsuri, acneea, eruptiile cutanate; stimuleaza vindecarea echimozelor; stimuleaza vindecarea escarelor de decubit; amelioreaza fragilitatea capilara, tonic venos (varice, hemoroizi); astringent, hemostatic in sangerari externe; antibacterian, antimicrobian.